Senzori de curent cu efect Hall
Produse magnetice speciale
HOME PAGE
PRODUSE
-senzori de curent cu efect hall in bucla inchisa
-senzori de curent cu efect Hall in bucla deschisa
-miezuri torroidale
-separatoare de curent
CATALOG
PRODUSE SPECIALE / CONSULTANTA
SPECIFICATII TEHNICE
CONTACT
Str. Sarmisegetuza nr. 5 A Apt. 33
Brasov 500276

Mobil: 0745-066-310
E-mail: florin@divelpro.ro
   
Str. Sarmisegetuza nr. 5 A Apt. 33 Brasov 500276
Mobil: 0745-066-310 ;
E-mail: florin@divelpro.ro
Specificatii tehnice
Infiintata in 1993, Divelpro SRL, se bazeaza pe o calitate deosebita a produselor si serviciilor sale, fiind o companie recunoscuta in Romania, Franta si Marea Britanie.

Cu o echipa cu o vasta experienta in domeniul productiei de echipamente electronice de telecomunicatii, bobine liniare, toroidale si bobinaje speciale, punem accent in special pe promptitudinea, seriozitatea si profesionalismul companiei noastre.

Noi avem, si respectam proceduri clare de lucru, care asigura un nivel inalt si constant in calitatea produselor si serviciilor noastre.

Folosindu-ne de talentul, experienta, pasiunea si cunostintele noastre, noi dam posibilitatea ca ceea ce cautati dumneavoastra sa poata deveni realizabil.

Suntem convinsi, ca veti gasi in compania noastra, partenerul ideal de afaceri.

Compania noastra acorda consultanta in domeniul bobinajelor liniare privind bobinare pe diferite suporturi, sau fara, a unor conductoare cu diametre incepand de la 0.1 mm, pana la 1mm, cu ajutorul masinilor automate, sau manual, pentru diametre mai mari.

De asemenea, ne puteti consulta pentru bobinari de miezuri toroidale, de la cele mai mici diametre posibile, pana la 250 mm diametru, in diferite moduri (bankwinding, continuu, multi-strat, cu priza mediana, etc.), cu cea mai variata gama de conductoare posibile, automat sau manual, in functie de aplicatia dumneavoastra.
Home   |   Produse   |   Catalog   |   Produse speciale / consultanta   |   Specificatii tehnice   |   Contact   
Copyright 2021 Divelpro SRL Created by EssMedia.ro